Waarom kiezen voor CDE?

Gitaarles

Degelijke muzieklessen door hartelijke leraren

CDE is een muziekschool voor volwassenen in Edegem, erkend door de provincie Antwerpen. Ze werd opgericht in 2002 met de missie om vlotte en praktijkgerichte muzieklessen in een prettige sfeer aan te bieden. CDE verzorgt muzieklessen gericht op popmuziek. Het team van CDE bestaat uit gekwalificeerde musici met uitstekende pedagogische kwaliteiten.

Kwaliteit voor je kostbare tijd

Er zijn bij ons geen verplichte examens, toetsen of nevenvakken. Degelijke muziekles met plezier? Bij ons kan het. We maken graag tijd voor jou om je te coachen, of je beginner of gevorderd bent. Onze lesgevers houden rekening met je wensen en noden.

Aanbod

We verzorgen lessen voor de instrumenten gitaar, piano, toetsen, zang, en bas. We hebben ook een afdeling musical en theater. Onze muzieklessen richten zich op popmuziek. De theaterafdeling werkt rond hedendaagse musical en performance.

Als je een workshop op maat van je bedrijf, orgnaisatie of school wenst, helpen we je graag verder.

Voor wie

We richten ons op volwassenen en jongvolwassenen uit de regio Antwerpen die opteren voor een praktijkgerichte muziekles. We werken met kleine leergroepen waarbij je ervaring met andere cursisten kan delen.
 
In de basismodule reiken we je een vlotte en tevens grondige start aan. In de hogere modules worden je vaardigheden verder ontwikkeld en kun je een programma volgen eigen aan je persoonlijke wensen. Je wordt opgevolgd door je docent tijdens en na de cursus. We willen je creativiteit stimuleren en bieden je een prettige sfeer om te leren en samen muziek te maken.


Heb je een vraag?

Bel ons op 03 288 12 34 of mail naar info@muziekschoolcde.be. Je kunt je inschrijven op onze nieuwsbrief als je het al niet gedaan hebt; je ontvang dan vier maal per jaar praktische info over de nieuwe cursussen. Je kan ons ook op Facebook vinden.